Μέσα σε υπέρλαμπρη ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε ο Πανελλαδικός θεσμός βραβείων ποιότητας & γεύσης Estiatoria.gr Premium Awards 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 5 Μαρτίου 2018. Το εστιατόριο μας, Estella Mediterranean Cuisine, κέρδισε το <<Gold Award of Quality & Taste>> στην κατηγορία ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για όλους εμάς στο Estella  να υποστηρίζουμε έμπρακτα τη φιλοσοφία μας, δημιουργώντας και προσφέροντας  προϊόντα που διακρίνονται για την άριστη ποιότητα τους από  αναγνωρισμένους θεσμούς ποιότητας και γεύσης  όπως τα  Estiatoria.gr  Premium Awards 2018 .

Η νέα αυτή διάκριση, αποτελεί επιβράβευση και έμπρακτη απόδειξη της σταθερής επένδυσης μας στην παραγωγή  εδεσμάτων ανώτερης ποιότητας και πλούσιας γεύσης από 100% ελληνικά προϊόντα , που ξεχωρίζουν για την υψηλή διατροφική τους αξία κι έχουν κερδίσει εκτός από την Πανελλαδική πλέον αναγνώριση, τη δική τους μοναδική θέση στην καρδιά των πολυάριθμων πελατών μας. Για όλους αυτούς τους λόγους, εκ μέρους όλων εμάς που αποτελούμε το έμψυχο δυναμικό του  Estella Mediterranean Cuisine.
Σας ευχαριστώ

Με εκτίμηση
Κατσής Δημήτρης

 

Translate »