Events
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πραγματοποιήθηκε στο Estella την Παρασκευή και το Σάββατο13 και 14 Μαΐου αντίστοιχα,
σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο:
‘’Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών και Προώθηση Πωλήσεων Εστιατορίου’’
Το σεμινάριο διήρκησε 10 ώρες συνολικά και το παρακολούθησαν 25 εργαζόμενοι – στελέχη του Estella Mediterranean cuisine.
Εισηγητής ήταν ο Οικονομολόγος-Κοινωνιολόγος Δρ. Λεωνίδας Μπίλλης ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων εστίασης.
Στους εκπαιδευόμενους δόθηκαν σημειώσεις καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.
Η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση όλων όσων ερχόμαστε σε επικοινωνία με τον πελάτη θεωρείται δεδομένη προκειμένου να βελτιωθούν οι επαγγελματικές μας δεξιότητες.